Pikantní maso

Ingredience

500 g vepřového plecka, 4 lžíce oleje, 1 malý pórek, 2-3 feferonky, sůl, 3 lžíce sojové omáčky, 3 celá vejce, 4-5 lžic solamylu, olej na smažení

Postup

Omyté a osušené maso nakrájíme na malé kousky. Feferonky zbavíme semen a posekáme nadrobno, pórek na malé kousky. Všechno důkladně promícháme v misce a necháme v chladu uležet minimálně 12 hodin. Na pánvi rozpálíme olej, lžičkou vkládáme malé hromádky masové směsi, které pak lžící upravíme na placičky. Z obou stran osmažíme dočervena. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, tatarskou omáčkou a zeleninou.

Pikantní maso
Pikantní maso
Pikantní maso
Pikantní maso

Pokrm se velmi dobře připravuje na pánvi Skeppshult z přírodní litiny, k zakoupení zde.

Přidáno: 26.2.2010