Cibulová játra s hořčicí

Ingredience

500 g kuřecích jater, 200 g cibule, 30 g česneku, 40 ml sojové omáčky, 80 g hořčice, 100 g uzené slaniny

Postup

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Slaninu nakrájíme na kostičky.

Všechno dáme do pekáčku i s očištěnými játry. Polijeme sojovou omáčkou, přidáme hořčici a promícháme.

Podlijeme vodou (cca 200 ml) a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C. Pečeme dokud se nevypaří většina vody (asi půl hodiny), občas můžeme promíchat.

Podáváme s pečivem.

Cibulová játra s hořčicí
Cibulová játra s hořčicí
Cibulová játra s hořčicí
Cibulová játra s hořčicí

zdroj: http://bonvivani.sk

Přidáno: 21.11.2014