Masová rajská
Ingredience
150 g mletého masa, 1 malá plechovka rajského protlaku, 1 malá sklenička zeleninového leča, 1 cibule, hrst pokrájené kořenové zeleniny (mrkev, petržel), sůl, mletý pepř, skořice, nové koření, olej, 1-2 lžíce jíšky, zelená petrželka
Postup
Na malém množství oleje osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli dozlatova.
Přidáme maso a za stálého míchání opečeme do zhnědnutí.
Osolíme, opepříme, přidáme protlak a lečo, promícháme.
Zalijeme vodou, přisypeme kořenovou zeleninu a 2 kuličky nového koření, přidáme jíšku a 10-15 minut povaříme.
Chvíli před koncem vaření přidáme špetku skořice, případně podle chuti dosolíme.
Na talíři posypeme zelenou petrželkou.
Přidáno: 12.2.2011